Erikoistunut tennis

ASM Tennis Academy Finland tarjoaa täyden valikoiman tennisohjelmia lapsille, nuorille ja aikuisille. Olemme erikoistuneet kaikki leirimme vastaamaan asiakkaidemme erityistarpeita. Ohjelmaa on tarjolla ympäri vuoden Mandatum Centerissä Helsingin Kulosaaressa.

Ilmoittaudu kurssille tai yksityistunnille tänään ja katso, mikä tekee meistä niin erityisiä.

 • Opetusfilosofiamme

  ASM Tennis Finlandin johtaja Christian Beloselsky-Belozersky (Ranska/USA) tuo tennisohjelmia ja akatemioita Helsinkiin Puhos Centerissä. ASM tarjoaa erittäin kokenut henkilökuntaa opettamaan tennisohjelmiamme tasapainoisen oppimisympäristön ja nautinnollisen ilmapiirin varmistamiseksi. ASM:ssä painopiste on opiskelijassa ja hänen auttamisessa nauttimaan tennisperinteistä ja reilusta pelistä. Erittäin jäsennellyn ja monipuolisen lähestymistavan ansiosta ASM pystyy tarjoamaan asiakkaillemme täydellisen tennisohjelman, joka sisältää juniori- ja aikuisohjelmia, turnauksia ja yksityistunteja.

 • Meidän kulttuurimme

  ASM:n perustaja ja johtaja Christian Belosersky-Belozersky sai intohimonsa urheiluun ja tennikseen perheensä perinteistä. Ennen 1917 bolshevikkien vallankumousta Beloselsky-Belozersky-perhe perusti Krestovsky Lawn Tennis Clubin Pietariin, Venäjälle Krestovsky-saarelle. Tennisseura, joka tarjosi myös poolokenttiä, pursiseuran, soutuseuran ja savikyyhkysten ampumaradan, oli yksi ensimmäisistä venäläisistä urheilupaikoista ja siitä tuli Pietarin asukkaiden liikunta- ja virkistyskeskus. Christian jatkaa perheensä historiaa tarjotakseen urheilu- ja tenniskulttuuria, jotta ihmiset voivat kokoontua yhteen ja nauttia harjoittelusta, turnauksista ja virkistäytymisestä.

 • Toiminta-ajatuksemme

  ASM Tenniksen kautta pyrimme tarjoamaan jäsenneltyjä yksilö- ja ryhmäohjelmia, jotka parantavat pelaajien taitoja, korostaen tennisetikettiä ja urheiluhenkeä sekä tarjoamalla nautinnollisen ilmapiirin. Tavoitteenamme on saada ASM Tennis -ohjelmat omistetuissa tiloissa, jotka tarjoavat mukavuutta ja laatua.
  ASM:n motto on: "Jokainen pelaaja voi maksimoida kykynsä!"

1 / 3