Punainen ja oranssi pallo

Ohjelman päivämäärät:
Jakso 1: 13.1.-27.5. (17 luokkaa) 442 euroa, 1 luokka 30 euroa
Jakso 2: 13.1.-19.3. (8 luokkaa) 220 euroa, 1 luokka 30 euroa
Jakso 3: 25. maaliskuuta - 27. toukokuuta (9 luokkaa) 247,50 euroa, 1 luokka 30 euroa

Päivät (1 h luokka):
Perjantaisin : 16.00-17.00
lauantaisin: 11.30-12.30 ja 15.30-16.30

*Ei oppitunteja perjantaina ja lauantaina 17. ja 18. helmikuuta ja 24. ja 25. helmikuuta laskettelutauon vuoksi ja 7. ja 8. huhtikuuta kevättauon (pääsiäisen) vuoksi

Oranssi ja vihreä pallo

Jakso 1: 13.1.-27.5. (17 luokkaa) 663 euroa, 1 luokka 45 euroa
Jakso 2: 13.1.-19.3. (8 luokkaa) 330 euroa, 1 luokka 45 euroa
Jakso 3: 25. maaliskuuta - 27. toukokuuta (9 luokkaa) 371 euroa, 1 luokka 45 euroa

Sijainnit

Ohjelma järjestetään sisätiloissa Mandatum Centerissä osoitteessa Kulosaarentie 2, 00570 Helsinki.

• TUURIN KOKO: 36'

Tässä vaiheessa pelaajat oppivat pelin perusteet - kuinka tehdä maalin, kerätä ja palvella, sekä ymmärtää kuinka voittaa ja menettää pisteitä. Edistyneet punaisen pallon pelaajat alkavat oppia teknistä tietoisuutta ja kenttätaktiikoita. Tämän tason punaisen pallon pelaajat voivat aloittaa ottelut pienemmillä kentillä.

• Oranssi pallokentän koko: 60'

Tässä vaiheessa pelaajat ovat jo oppineet pelin perustekniikat ja ovat valmiita kehittämään johdonmukaisuutta ja erityistä tekniikkaa panoksissaan. Fyysisen hallinnan ja koordinaation kehittyessä pelaajat haastetaan peittämään suurempi kenttäkoko ja ohjaamaan pallo pois vastustajasta. Enemmän huomiota kiinnitetään pelitaktiikoiden oppimiseen, pallon liikkeiden ennakointiin ja pallon pyörittämiseen. Tarjoilu ja tarjoilun palautus katetaan edistyneemmällä tasolla.

• TUURIN KOKO: 78'

Tässä vaiheessa pelaajat tottuvat lisääntyneisiin fyysisiin vaatimuksiin, jotka liittyvät täysikokoisen kentän peittämiseen, samalla kun he käyttävät hitaammin liikkuvia viheripalloja. Pelaajia opastetaan edistyneempään kulmien käyttöön, pyörimiseen, syvyyden hallintaan, hyökkäämiseen ja puolustamiseen sekä vastustajan liikuttamiseen kentällä. Lisäksi pelaaja oppii taktiikan oppia mittaamaan vastustajan vahvuudet ja heikkoudet.